Liity partioon!

Muuttolintujen toimintaan ovat tervetulleita kaikki lapset, nuoret ja aikuiset! Partio-ohjelmassa on eri ikäkausille erilaista ikäkauteen sopivaa toimintaa. (lue lisää ikäkausista täältä)

7-9 -vuotiaat sudenpennut ja 9-12 vuotiaat seikkailijat

Kouluun menevät lapset voivat aloittaa partion syksyllä koulun alkaessa. Muuttolintuihin perustetaan uusia noin 7-vuotiaiden sudenpenturyhmiä syksyisin aina, kun sopivia aikuisia johtajia löytyy. Uusiin ryhmiin otetaan mukaan jäsenhakemuksen kautta ilmottautuneita lapsia.

Partiota pyöritetään vapaaehtoisvoimin. Pienen lapsen varmin reitti partioon on, jos omasta lähipiiristä löytyy joku aikuinen mukaan mahdollistamaan lasten toimintaa.

Olemassaoleviin ryhmiin voi liittyä, jos niissä on tilaa, laita jäsenhakemus tai viestiä!

12-15 -vuotiaat tarpojat, 15-17 -vuotiaat samoajat, sekä yli 17-vuotiaat vaeltajat

Tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaikäisiä uusia partiolaisia otamme joukkoomme erittäin mielellään! Tulkaa kokonaisena vartiona, tai ota yhteyttä tutustaksesi oman ikäkautesi muuttolinturyhmiin. Kaikki partionoobit yli 12-vuotiaat ovat näihin porukoihin myös erittäin tervetulleita. Näissä ikäkausissa johtajina toimivat vertaisjohtajat aikuisen johtajan luotsaamana.

Täytä jäsenhakulomake alla!

Aikuiset

Tukevat aikuiset, niinkuin partiossa nuorison toimintaa mahdollistavista aikuisista on tapana sanoa. 😀 Muuttolinnut on nimensä mukainen, meillä on paljon eri suunnilta muuttaneita partiolaisia johtajistossa: mm. paluumuuttajana lapsena muuttolinnuissa viihtynyt lippukunnanjohtaja Itä-Helsingistä, Espoon lämpöön muuttanut pestijohtaja Lapista, Etelä-Pohjanmaalta Etelä-Espooseen muuttanut taloudenhoitaja sekä Matinkylässä pitkään pesineitä muuttolintuja. Jäsenistöä asuu myös lajityypillisesti toisinaan ulkomailla ja muilla paikkakunnilla. Olemme laajasti peräisin myös eri vuosikymmeniltä. Johtajistolla on nuorisotoiminnan mahdollistamisen lisäksi aikuisten omaa ohjelmaa, kouluttautumista ja huolenpitoa.

Laita viestiä tai täytä lomake alla!

Perhepartio

Alle 7-vuotiaat voivat osallistua partiotoimintaan Muuttolintujen perhepartiossa vanhempiensa kanssa. Vanhempi/vahemmat littyvät jäseneksi ja tuovat omat lapset mukanaan. Lomake ja yhteystiedot alla.

Jäsenhakemus

Hae mukaan toimintaan täyttämällä alla olevassa linkissä Suomen Partiolaisten virallinen jäsenhakulomake.

Jäsenhakemuksessa kirjoita lisätietolaatikkoon ryhmätoive, mikäli olet jo jutellut jonkun muuttolinnun kanssa mahdollisesta ryhmästä. Lisäksi ilmoita lapsen huoltajan jäsennumero tai lippukunta, mikäli huoltaja on entinen/nykyinen partiolainen – tämä auttaa meitä rekisterihommissa.

Muuttolinnut – jäsenhakemuslinkki Suomen Partiolaisten sivulla

Uuden partiolaisen mukaan liittymisestä, johtajaksi mukaan lähtemisestä, perhepartiosta ja muusta jäsenyyttä koskevasta voit myös kysellä osoitteesta jasenrekisteri@muuttolinnut.fi