Partiovarusteet

Ohje partioasusta Muuttolinnuille: PARTIOASU (pdf)

Suomen Partiolaisten partioasua koskevat ohjeet voi katsoa täältä:

https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partioasu-ja-merkit/

Partiohuivi:

Partiohuivia käytetään kokouksissa sekä kaikissa partiotapahtumissa.

Lippukuntamme partiohuivi on harmaa (hopea) ja sitä reunustaa tummansininen nauha. Alakolmiota koristaa lintu, joka kuvaa sekä lippukuntamme nimeä että sen perustamiskaupunkia Viipuria.

Huiveja myydään vain lippukuntamme kautta. Oman huivin saa maksamalla 17 euroa lippukunnan tilille (viite 8633) ja tuomalla kuitin kokoukseen. Kun huivi on ostettu omaksi, siihen tulee merkitä oma nimi ja puhelinnumero esimerkiksi huivin alakolmion kääntöpuolelle.

Muut tuotteet:

Muiden tuotteiden hankkiminen ei ole välttämätöntä ja partiovarusteista tärkein on partiohuivi sekä jonkinlaiset retkivarusteet, joita voi aluksi yritttää lainata vaikkapa lähipiiristä.

Sudenpentumme käyttävät tummansinistä collegea, johon voi ommella kaikki merkit. Paitaa käytetään kokouksissa ja retkillä.

Seikkailijat ja sitä vanhemmat partiolaiset käyttävät tummansinistä partiopaitaa. Halutessaan voi hankkia myös partiovyön.

Muuttolinnuilla on käytössä hihamerkki, joka ommellaan partiopaitaan vasempaan hihaan. Merkki maksaa kolme euroa ja sen saa omaksi maksamalla kolme euroa lippukunnan tilille, viite 3829, ja tuomalla kuitin kokoukseen.

Kuva hihamerkistä

Muuttolinnuilla on myös ihan ikioma heijastin, jossa on kätevä papukaijahakakiinnitys. Hinta on 3 euroa. Heijastimen viitenumero on 3803.

Retkikäytössä on kätevä olla Muuttolintujen sporkki (lusikka-haarukka), joka maksaa 4 euroa. Viitenumero on 3803.

Kaikista lippukunnan tuotteista voi tiedustella lisää omilta lauman- tai vartionjohtajilta.