Kutsu Muuttolinnut ry:n syyskokoukseen

Muuttolinnut ry:n syyskokous pidetään tiistaina 21.11. klo 19 alkaen Muuttolintujen kololla, Tiistilänkuja 3:ssa. Tervetuloa!

Kokouksessa valitaan 2024 lippukunnanjohtaja ja hallituksen jäsenet, sekä hyväksytään lippukunnan 2024 toimintasuunnitelma.

Jos olet kiinnostunut tarjolla olevista pesteistä tai haluat kysyä niistä, kannattaa olla yhteydessä lippukunnanjohtaja Lauriin jo ennen kokousta.

Osallistuminen ja äänioikeus kokouksessa

Kokoukseen voivat osallistua kaikki Muuttolinnut ry:n jäsenet. Äänioikeus on kaikilla 15 vuotta täyttäneillä muuttolinnuilla. Kokoukseen osallistuvien ja mahdollisessa äänestyksessä äänestävien on oltava läsnä kokouksessa.

Saatamme järjestää mahdollisuuden seurata kokousta etänä. Tämä riippuu siitä, onko paikalla joku, joka etäyhteyden pystyy järjestämään ja toimivatko yhteydet! Jos sinulla on saavutettavuustarpeita, olethan yhteydessä ennen kokousta, niin pyrimme ottamaan tarpeet huomioon.

Virallinen kokous kestää noin 20 minuuttia. Kokouksen jälkeen tarjoillaan kokousherkkuja ja jutellaan lippukunnan asioista. Syyskokous on hyvä tilaisuus vaihtaa kuulumisia lippukuntakavereiden kanssa!

Syyskokouksen materiaalit

Kutsu ja esityslista on lähetetty kaikille Muuttolinnut ry:n jäsenille sähköpostitse Kuksan kautta, sekä jaettu lippukunnan WA-ryhmässä. Pyydä tutulta johtajaltasi kutsu WA-ryhmään, mikäli viestintä ei ole saavuttanut sinua.

Kokouksen kaikki materiaalit esitellään sähköisenä (Google Drive -tiedosto / pdf) Linkki/materiaalit jaetaan ennen kokousta lippukunnan WA-ryhmissä ja kokouksen aluksi läsnäoleville.

Muuttolinnut ry:n säännöt löytyy lippukunnan nettisivuilta, linkki sivun alalaidassa: http://muuttolinnut.fi/wordpress/historia/

Lauri Tervonen
Lippukunnanjohtaja
Muuttolinnut ry

Katsele kokouskutsua ja esityslistaa