Kutsu vanhemmille!

Joka vuosi partio auttaa yli 50 000 suomalaista nuorta nauttimaan uusista seikkailuista, luonnosta ja yhdessäolosta. Yhdessä nuorten kanssa toimii tuhansia aikuisia vapaaehtoisia, joilla on valtava kirjo erilaisia rooleja ja mahdollisuuksia.

Haluaisitko sinä olla yksi tämän hienon toiminnan mahdollistajista? Myös Muuttolinnuissa on aina tilaa uusille vapaaehtoisille aikuisille! 

Seuraava tilaisuus, jossa muutama ylimääräinen käsipari ei olisi pahitteeksi, on kolomme siivoustalkoot, jotka järjestetään tiistaina 22.10. klo 17-21. Lippukuntamme kololla kokoontuu viikottain kymmeniä lapsia ja nuoria partioharrastuksen parissa ja haluamme tarjota heille mukavat puitteet tähän toimintaan. Talkoisiin voi osalistua osaksi aikaa tai koko ajaksi. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa kiitokseksi osallistumisesta. 

Myös myöhemmin syksyllä tulee tapahtumia, joihin otamme mielellämme mukaan teitä vanhempia. Laita jo korvan taakse muhimaan, voisitko sinä olla mukana esimerkiksi lippukunnan jouluretkellä 13.-15.12  tekemässä ruokaa tai opettamassa lapsille halkojen hakkausta?

Tehdään yhdessä parempaa.
Syksyisin partioterveisin
Muuttolinnut ry.