Muuttolintujen joulunajan ulkojuhla 2021

Juhlistamme joulun tuloa 13.12. maanantaina illalla ulkotapahtumalla Matinkylässä. Tapahtuma on kävely Matinkylässä ja jotain pientä herkuttelua ulkona. Aloitamme kolon pihasta.

Valmistaudu hyvillä ulkoiluvaatteilla ja ota koko perhe tai kaverit mukaan! Varmaan myös oma muki ainakin.

Kutsu: Heippa kaikki muuttolintulaiset ja meidän lähipiiri!

Muuttolinnut järjestää koko lippukunnan voimin tapahtuvan jouluisan puurojuhlan maanantaina 13.12 klo 18.00-20.00 kolon pihalla (piha toisella puolella taloa kuin kolon pääovi) Olemme siis ulkona!
Osoite on Tiistilänkuja 3

Luvassa partiomaista ohjelmaa, riisipuuroa ja mehua ja ihanaa joulumaista pakkastunnelmaa 🎄(tai joulumaista suojakeliä)!
Kaikki mulilaiset ja heidän perheensä ovat tervetulleita.
Kysy tarkennuksia ja ilmoita tulostanne ja mahdollisista allergioista mieluiten lapsesi tai sinun ryhmänjohtajallesi! Kysymyksiä voit esittää myös minulle tai lippukunnan johtajalle Ellelle.

Mukaan pakkaa itsesi lämpimään & mahdollisesti jouluiseen asustukseen ja ota mukaan jonkinlainen valonlähde sekä syvä lautanen, lusikka ja muki (niille ei ole kololla tiskausmahdollisuutta, joten pakkaa ne esimerkiksi muovipussiin kotiinkuljettamista varten)

Lämpimästi tervetuloa ❤️
Helinä, Muuttolintujen veteraanijäsen 😄

In English: Outdoors Holiday happening coming on Monday 13th Dec evening. In Matinkylä at our Kolo 6 PM – 8 PM. Prepare to dress warm and to bring your family and or friends and for everyone their own mug and bowl/ deep plate and spoon – we’re having porridge! More info from your own group leader in WhatsApp.