17.12. kiitoskalenteri: Mulin nimikyltti, Kalle

Kalle on ollut Muuttolinnuissa sudenpentuna, lippukunnanjohtajana ja kaikkea näiden väliltä ja ulkopuolelta. Kun sisällä asuu ikuinen muuttolintu, niin parven kutsuessa tulee lehahdettua paikalle aina silloin tällöin. Nykyään muualle muuttaneena Kallea nähdään aina välillä Muuttolintujen retkillä ja tapahtumissa. Kuten ahkeria muuttolintuja yleensäkin, lippukunta voi kiittää Kallea monesta jutusta.

Tämän päivän kiitos on, kuten kiitoskalenterimme henkeen kuuluu, tietystä pestistä tai asiasta. Toisinaan pestit tai projektit kestävät vuosikausia ja niitä tehdään yhdessä koko muun johtajiston kanssa, toisinaan homma voi olla joku aika pitkälti partiokuvioiden ulkopuolella valmisteltu juttu, josta lippukunta näkee tai saa vain lopputuloksen tietoonsa tai käyttöönsä. Pienetkin jutut voivat lippukunnassa olla todella merkityksellisiä ja hyödyllisiä ja sitä kautta niiden vaikutus on iso.

Lippukunnan nimikyltti on hyvä esimerkki pienestä suuresta asiasta. Isoissa tapahtumissa oman porukan löytämiseen pitkävartinen kyltti lippukunnan nimellä ja logolla on mitä mainioin! Kalle tiesi tarpeen ja 2017 lippukunta sai Kallelta vähäeleisen mutta suuria aikaan saavan kyltin.

Kiitos kyltistä Kalle, se on ollut hyvässä käytössä!

Osku ja nimikyltti Kliffalla 2018
Nimikyltti Kliffan väenpaljoudessa