Tapahtumat

Päivitetty 4.12.2019

Lisätietoja tapahtumista saa omilta johtajilta, ohjelmajohtaja Laurilta tai tapahtumien vastuuhenkilöiltä. Tapahtumat ovat mulin omia tai muli suunnittelee osallistuvansa.

Ilmottaudu tapahtumiin valitsemalla tapahtuman alla oleva kuksa-linkki ja täyttämällä ilmottautumislomake kuksassa. Lisää ohjeita kuksan käyttöön esim. Rixulta. Joihinkin tapahtumiin ilmoittaudutaan ryhmittäin, näistä lisätietoa ryhmänjohtajalta.


2019 Tapahtumakalenteri

Joulukuu

3.12. Tervetuloa partioon -kurssi (järjestäjänä PäPa, tarjolla uusille aikuisille partiolaisille)

9.12. Puurojuhla, kaikki muuttolinnut ja perheet tervetulleita! Ilmoittauduthan mukaan Kuksassa, että kaikille riittää puuroa!

12.12. Torstaina ROK-kurssin ensimmäinen kurssi-ilta (kohderyhmä Rekkakuskit, kysy lisätietoja Elle tai Lauri)

9. / 16.12. Lippukunnan puurojuhla, mikäli löydetään juhlalle sopivat tilat! (tarjoa meille juhlapaikkaasi, ole yhteydessä lpkj Elleen!)

2020 Tulossa

19.–23.2.2020 Talvileiri Vinkuli (EPT)

ROK-kurssi Rekkakuskeille. Kolme – neljä kurssi-iltaa ja yksi kurssi-viikonloppu. Aikataulut tarkentuvat (järjestäjänä Tammi, mukana kouluttajia myös Muuttolinnuista)

Koko lippukunnan kevätretki

29.7.–5.8.2020 Väiski, Espoon Partiotuen kesäleiri

Ulkopuoliset tapahtumajärjestäjät: Tammi = Olarin ja Tapiolan alueen lippukuntaryhmittymä, EPT = Espoon Partiotuki, PäPa = Pääkaupunkiseudun Partiolaiset, SP = Suomen Partiolaiset