Tapahtumat

Päivitetty 16.12.2019

Lisätietoja tapahtumista saa omilta johtajilta, ohjelmajohtaja Laurilta tai tapahtumien vastuuhenkilöiltä. Tapahtumat ovat mulin omia tai muli suunnittelee osallistuvansa.

Ilmottaudu tapahtumiin valitsemalla tapahtuman alla oleva kuksa-linkki ja täyttämällä ilmottautumislomake kuksassa. Lisää ohjeita kuksan käyttöön esim. Rixulta. Joihinkin tapahtumiin ilmoittaudutaan ryhmittäin, näistä lisätietoa ryhmänjohtajalta.


2020 Tapahtumakalenteri

26.1.2020 sunnuntaina Lupauksenantomessu Olarin kirkossa (lisätietoja ja ilmottautuminen tulossa)

19.–23.2.2020 Talvileiri Vinkuli eli Espoon Partiotuen järjestämä yhteisleiri espoolaisille partiolaisille. Leirille osallistutaan suoraan, ei lippukunnan kautta. Mikäli leiriläisiä löytyy, etsitään tarvittaessa mukaan muuttolintujohtaja/johtajia – ole yhteydessä ryhmänjohtajaasi jos ilmottauduit leirille. Lisätietoja leiristä leirin järjestäjän sivuilla: https://www.ept.fi/tapahtumat/vinkuli/ (EPT)

ROK-kurssi Rekkakuskeille. Kolme – neljä kurssi-iltaa ja yksi kurssi-viikonloppu. Aikataulut tarkentuvat (järjestäjänä Tammi, mukana kouluttajia myös Muuttolinnuista)

Koko lippukunnan kevätretki (ja 103-vuotisjuhla?)

Muuttolintujen ja perheiden päiväretki huhti-toukokuussa

Tulossa kesällä 2020 tai myöhemmin

29.7.–5.8.2020 Väiski, Espoon Partiotuen kesäleiri

Lippukunnan syysretki syys-lokakuussa

Lippukunnan jouluretki marras-joulukuussa

Puurojuhla joulukuun puolivälissä

Ulkopuoliset tapahtumajärjestäjät: Tammi = Olarin ja Tapiolan alueen lippukuntaryhmittymä, EPT = Espoon Partiotuki, PäPa = Pääkaupunkiseudun Partiolaiset, SP = Suomen Partiolaiset