2023 Wrapped by Muli johtokolmikko ja ChatGPT

Johtokolmikko:

ChatGPT, kirjoita johtokolmikon yhteenveto vuodesta 2023, jossa mainitaan lippukunnan suurimmat tapahtumat, viikkotoiminta ja muut jutut. Suurimpia tapahtumia 2023 olivat Sirkus-kevätretki jonka johtaja suoritti samalla partiojohtajan peruskurssin, Selkis-leiri Ähtärin Selkäsaaressa jolla kehityksen alla oleva nuorison pestausjärjestelmä tuotti tuloksia hyvinä pestisuorituksina (mainitse leiristä myös hyttyset ja auringonpaahde, sekä vierailut Ähtärin eläinpuistossa ja paikallisella maitotilalla) ja syksyn lukuisat retket kuten Furries-retki, Metrokuskien Kaakkurinkierros-vaellus ja jouluretki Alias. Muita suuria juttuja 2023 Laurin suorittama ko-gi kurssi ja ko-gi-tunnusten saaminen sekä aikuisten tapahtuma Johtajatulet Evolla. Keväällä, syksyllä ja joulun alla järjestettiin juhlia koko lippukunnalle ja perheenjäsenille. Viikkokokouksissa kokoontui melkein sata muuttolintua eri ryhmissä, aina perhepartiolaisista vaeltajiin ja aikuisiin. Lippukunta jakoi muodollisia kiitoksia niin kevättapahtumassa kuin puurojuhlassa: Mannerheimin kakkosluokan soljet, Pohjantähti aatemerkit ja SP:n ja Päpa:n ansiomerkkejä. Lippukunnan hallitus kokoontui kymmenisen kertaa ja johtajaneuvosto toistakymmentä kertaa.

ChatGPT:

Johtokolmikon yhteenveto vuodesta 2023

Vuosi 2023 oli lippukunnassamme värikäs ja tapahtumarikas. Käymme läpi vuoden merkittävimmät hetket ja saavutukset:

Suurimmat tapahtumat

Sirkus-kevätretki: Tämä retki ei ollut pelkästään viihdyttävä, vaan myös opettavainen. Erityismaininta johtajalle, joka suoritti samalla partiojohtajan peruskurssin.

Selkis-leiri Ähtärin Selkäsaaressa: Leiri oli menestys niin kehittyvän nuorison pestausjärjestelmämme kuin tapahtumien osalta. Kuitenkin emme voi unohtaa hyttysiä, joiden ininä seurasi meitä, tai auringonpaahdetta, joka loi omat haasteensa. Vierailumme Ähtärin eläinpuistoon ja paikalliselle maitotilalle olivat ikimuistoisia.

Syksyn retket: Furries-retki, Metrokuskien Kaakkurinkierros-vaellus ja jouluretki Alias tarjosivat jokaiselle jotakin.

Muut merkittävät tapahtumat ja saavutukset

  • Laurin ko-gi kurssi: Laurin suorittama kurssi ja saadut ko-gi-tunnukset ovat kunnioitettavia saavutuksia.
  • Johtajatulet Evolla: Aikuisten tapahtuma oli erinomainen tilaisuus verkostoitua ja jakaa parhaita käytäntöjä.
  • Juhlat: Keväällä, syksyllä ja jouluna juhlimme yhdessä koko lippukunnan ja perheenjäsenten kanssa.

Viikkotoiminta

Viikkokokouksissamme kerääntyi lähes sata muuttolintua eri ryhmissä. Oli ilo nähdä niin perhepartiolaisia, vaeltajia kuin aikuisiakin osallistuvan toimintaamme.

Kiitokset ja ansiomerkit

Kevättapahtumassamme ja puurojuhlassa jaettiin arvostettuja huomionosoituksia: Mannerheimin kakkosluokan soljet, Pohjantähti aatemerkit sekä SP:n ja Päpa:n ansiomerkit.

Hallinto

Lippukunnan hallitus kokoontui aktiivisesti kymmenisen kertaa, ja johtajaneuvosto tapasi toistakymmentä kertaa, mikä kuvastaa tiivistä yhteistyötämme ja pyrkimystämme jatkuvasti parantaa toimintaamme.

Kiitos jokaiselle teistä, jotka olette olleet mukana tekemässä vuodesta 2023 ikimuistoisen! Odotan innolla uusia seikkailuja ja saavutuksia kanssanne tulevina vuosina.

(ChatGPT can make mistakes. Consider checking important information.)

Selkis leirimerkin aihio, kuvassa tekoälyn tekemä kuva jossa kolmisiipinen pääsky lentää vihreän vedel yllä ja vedessä kelluu tyhjä ruuhi. Taustalla ehkä metsää tai vuoria ja auringonnousu tai lasku. Ilmassa leijuu jotain, jonka voi tulkita pilviksi. Kuva on pyöreä partiomerkki ja siinä on tekstit Selkis, 2023 muli, Ähtäri, Selkäsaari.
Tekoäly auttoi myös 2023 Selkis-leirin leirimerkin teossa. Merkki on toistaiseksi olemassa vain digitaalisena.